Kategorier
Säkerhet

Säkerhetsdörrar Stockholm – skapa trygghet 

Upplever du en större otrygghet i Stockholm? Den våldsvåg som under det senaste året fullkomligt sköljt över vår huvudstad har fått många att ifrågasätta den egna säkerheten. Hur pass trygg och säker är jag – även i mitt eget hem?

 Det handlar dessutom om andra typer av brott. Inbrott är ett klassiskt exempel på ett brott som A) sker ofta och B) sällan klaras upp. Polisen har bristande resurser och att lösa ett inbrott ligger tyvärr ganska långt ned på prioriteringslistan. Chansen är tyvärr stor att du vid ett inbrott i ditt hem möts av ett besked att utredningen är nedlagd – och detta kanske redan samma dag. 

Det finns emellertid åtgärder att vidta för att skapa en större trygghet och en högre säkerhet i det egna hemmet. Säkerhetsdörrar i Stockholm är den ultimata lösningen på frågan om inbrott. Säkerhetsdörrar tillverkas i galvaniserat stål och med en robust låskonstruktion som både är omöjlig att forcera med våld – eller dyrka upp med speciella verktyg. 

Omöjlig att bryta sig in genom 

Genom att byta den gamla dörren mot en säkerhetsdörr skapar du stora problem för en tjuv. Dessutom kan du också välja mellan en massa olika modeller, klassificeringar och annat då det kommer till säkerhetsdörrar. Du behöver, baserat på detta, aldrig göra avkall på det estetiska. 

Tvärtom: de flesta tillverkare av säkerhetsdörrar i Stockholm har en tanke på att ta fram lösningar som även är tilltalande för ögat. Med massor av olika färger, profiler och ett stort urval av träslag – som klär in stålkonstruktionen – så kan du välja en dörr som möter din stil och smak, och samtidigt också den arkitektoniska stil din villa är byggd i. 

Lägre försäkringspremie

Utöver detta så blir säkerhetsdörrar som investering även någonting som kan komma att sänka dina månatliga kostnader. Hur? Det är inte enbart privatpersoner som tröttnat på alla inbrott i Stockholm. Försäkringsbolag tvingas dras med höga kostnader också. 

Varje inbrott – nästan – innebär att man får betala ut ersättning. Därför uppmuntrar man också sina kunder att byta. Väljer du en säkerhetsdörr till din bostad så kan detta innebära att du också erbjuds en lägre premie av ditt försäkringsbolag.

 En annan fördel är att din säkerhetsdörr blir attraktiv i samband med en framtida försäljning. Som sagt, många vill ha trygghet och en robust, inbrottssäker dörr kan mycket väl vara det som avgör i samband med att man ska köpa en bostad.