Om oss

Bostadspriserna ökar över hela landet och i vissa städer så handlar det nästan om att de skenar. Stockholm är ett exempel på detta och Göteborg och Malmö likaså, men faktum är att även mindre städer kan nämnas som exempel. Skellefteå är givet att nämna. Visste du att det i staden skett en ökning på närmare 346% under de senaste tio åren? En stor del av detta kan tillskrivas etableringen av Northvolt, men håll med om att det är en kittlande – men även lite skrämmande – ökning.

Frågan är hur länge detta håller? Många vill peka på att vi i Sverige andas inne i en bostadsbubbla. Hur länge är det hållbart att priserna ökar, lånen blir större och räntorna lika låga? Vi tittar närmare på detta och ger vår syn på saken.

Vi kommer här även att ge tips från vårt yrkesliv som mäklare. Hur säljer man en bostad till högsta möjliga pris? Hur vinner man en budgivning och vilken taktik fungerar bäst? Vad ska man tänka på under visningen, behöver man en besiktningsman och vilka ord i prospektet borde få dig att ställa följdfrågor?

Vi går igenom allt detta och mycket, mycket mer. Vi vill bidra till säkrare bostadsaffärer i Sverige och genom den här sidan ge dig exakt den kunskap du behöver för att ditt nästa köp av en bostad blir ditt livs bästa. Oavsett om du köper eller säljer. Välkommen!