Kategorier
Mäklare

Mäklare Vasastan – sälj din bostad med vinst

Dags att sälja din bostad i Vasastan? Läget kunde definitivt vara bättre. Efter många år av en konstant uppgång för bostadspriserna i Stockholm kan man idag se en vikande tendens. Lägenheter sjunker i pris och många riskerar i och med detta att inte alls nå de summor man siktat på. Idag är det köparens marknad och det är säljaren som måste anpassa sig efter den rådande situationen. Med rätt mäklare i Vasastan kan du emellertid fortfarande sälja med vinst – en stor sådan.

Det är i tider som dessa som jobbet en mäklare i Vasastan visar sig på allvar och det är nu som skillnaderna mellan olika byråer verkligen blir tydlig. Alla kan sälja med vinst när de ekonomiska hjulen rullar framåt, men att göra detsamma i lite mer motiga tider är desto svårare. Ska du sälja din bostad i Vasastan så handlar alltså väldigt mycket om att välja rätt mäklare för uppgiften. Frågan är hur man ska göra det? Vi tänkte rada upp några punkter som kan vara värda att basera valet på – enligt följande:

  • Erfarenhet. Idag blir erfarenhet en jätteviktig parameter då man söker mäklare i Vasastan – och då gärna från tidigare perioder av dykande priser. Hur hanterar mäklaren det faktum att färre personer dyker upp på visningar och att buden uteblir? Erfarenhet innebär också ett större kontaktnät och ett sådant är ofta avgörande idag.
  • Fantasi och kunskap. Det viktigaste handlar om att sälja din bostad – inte om att det generellt är svårt att sälja lägenheter med vinst i dagens Stockholm. En mäklare i Vasastan som jobbar exklusivt mot dig och som har en förmåga att tänka utanför boxen kommer att lyckas bättre. Hur får man din bostad att sticka ut, var ska den visas – och under vilken period?
  • Extern hjälp. Exempelvis Homestyling är idag viktigare än någonsin och du bör definitivt söka en mäklare som har ett samarbete med någon skicklig stylist i Stockholm. Din bostad fräschas upp och blir mer luftig – det tilltalar köpare som rent mentalt känner att de vill flytta in. Sådant skapar budgivning – oavsett om bostadsmarknaden är het eller iskall.